La Pacho

Ide én írok olyan dolgokat mint, pl: Olaj, Kémény, Turkáló.

Ittvannak a napok.

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Alien vs. Predator Dvá

2008.02.02. 19:49 | Pacho | 4 komment

Így kezdődik a film:

Az űrhajón kitőr a balhé az Alien és a Predátor között, minek a következtében lezuhan a űrhajó a földre ahol apu és öcsi őzikére vadásznak. Na tőlük 200 méterre csapódik be ez a gépcsoda, viszont nem füstöl, na mindegy hirtelen ötlettől vezérelve oda kell menni. Aszondja a gyerek: -Apu én félek.
Aszondja az aptya neki: - Na eriggyük innen elfele fiam mert ez az űrhajó nem stimmel itt, tegnap nemvolt itt most meg már ittvan, szerintem fussunk.
Viszont az űrhajóbol kiszabadultak az alienek és kezdik ellepni a világot.
A városban a pizzafutár aki szerelmes a szexi csajba, kiviszi a pizzát és verssel is készül az ő kedvesének, viszont a csajnak van egy bunkó barátja aki jól megveri a srácot, persze olyan gonosz hogy túlerőben van két másik sráccal, az egyik szinesbőrű raszta. Nade közbe megérkezik a börtönviselt tesó is aki meg David Hasselhoff szabadidejében. Na a pizzásgyerek bosszút esküszik és neki akar menni a 3 bunkónak, de a jó útra tért tesó meggyőzi hogy ne. Még mindig nemtudja senki, hogy egy gecinagy úfó csapódott a város mellé. Apu és öcsike közben idegen támadás áldozata lett és két alienkével a hasukban térnek magukhoz.
Aszondja a gyerek: - Apu ez fáj.
Aszondja az apája: - ARRRGH! - plátty és kinéz a kis kopasz a hasából. A gyerek meg ugye utánozza az apját és neki is megtörténik ez. De még mindig senki nem tudja hogy becsapódott valami, csak a ötszárzezermillárdfényévnyire lévő Predátor bolygón levő főpredátor veszi észre hogy bizony gázvan a földön nocsak. Be is pattan az űrporséba aztán irány a Föld.
Itt már zajlik az esemény. Csövesekkel táplálkoznak először az élienkék.
Közben a szerelmi szál bonyolódik, a csaj dobja a bunkót és dugni hívja a lúzert a suli medencéjéhez. Addigra a predátor a földre ér és elkezdi keresni a nyomokat, aminek következtében felrobbantja a sérűlt űrhajót, eltünteti a nyomokat és megnyúz egy rendőrt. De még mindig senki nem sejti hogy valami is történt. Na az Irén aki az elveszett aptyuk feleségre keresni indúl apját meg fiát, a főhülye rendőrrel aki aztán azonkívűl hogy fánk nemtud az égvilágon semmit, de látszik is rajta hogy olyan buta mint a föld. Az élienek már mindent megettek ami a kezükbe kerűlt, mennek a korházba. A szerelmi szál ott tart hogy a pizzás meg a csaj smárolnak a medencénél amikor odaér a bunkó meg a haverjai, meg az egyik mutáns alien. Na jól beugranak egyet úszni így 5ösbe, ebből 2 ottmarad, elsőnek a feketebőrű hal meg, ez mindig ígyvan. A csajok sikítanak, a fiúk meg osztják a bátorságot hogy: Fussunk. A bunkó aszondja hogy: Ablak.
Ja igen van a filmben egy a hadseregből hazatérő nő is aki épp szalad a gyerekkel, de tud vezetni APC-t, helikoptert és mindenbizonnyal űrhajót és tengeralattjárót is, de ezt most nem mutatja. Persze végig esik az eső és mindenki vizes kivéve amikor nem. A korházban elfolyik az egyik nőnek a magzatvize valahogy így: FLUTTYPLÁTTYSFLFLFLFPLUTTY mire a nővér hívja az orvost aki egy alien. Persze, hogy minden nőt megtermékenyít. Predátorék ekkor már szétlövik az erőművet is hogy necsak az eső essen de sötét is legyen a városban, mert minden városnak saját erőműve van. Alienből ekkorra már több szár van predátor csak 1 jutott azis elég lassú, az emberek meg hálistennek fogynak.
Na most jönnek rá hogy valami gázvan a városban. Kihívják a hadsereget is, de azokat is megeszik, mert ugyanolyan hülyék mint a civilek. Nade közben a korházban a főorvos felfigyel valami nagyon szokatlanra, azonkívűl hogy már egy ideje nincs áram és mindenhol minden felrobbant meg 500an egyszerre szülnek még hirtelen beszarnak a műszerek is.
- Nosza ezt kikő vizsgálni, mert váttáfákk van már itt. Kimegy a folyosóra és meghal mert már rég ottvan az élien. Szegény. Na mindegy a maréknyi hülye bevonúl a fegyverraktárba, a rendőr oldja a hangulatot: - Most bűnrészes vagyok mert betörünk egy boltba. Egymásra néznek és betőrnek. Tök sötétvan, semmit se látnak, nade a szőke szexi lány talál 4 lámpát. Hoho de ottvannak a bolt tulajok is akik bevannak szívva és nemcsinálnak semmit. Jól felfegyverkeznek és hívják egy szar rádión a hadsereg főparancsnokát. Az közli velük hogy úton van a segítség. Haha atombomát küld rájuk az X-aktás külsejű főkatona. Persze a katona csaj meg a lánya tudják hogy ez így nem járható út és a csapatszállítóban, amit ők tanknak hívnak, kettéválnak, az egyik csapat elmegy a korházi helikopterhez, a másik meg a város főterére. Akik a főtérre mennek azokra fogják dobni az atomot, a többiek az alientől nyüzsgő korházba mennek, de sikerűl elérni a helikoptert a predátor segítségével. Közben minden második szó: - Dögölj meg te szeméééét! Szereznek egy predátor fegyvert is. Ami ugyan furán van beüzemelve de müxik. Aztán felszállnak a helikopterrel és elindulnak valamerre, egy vadászgép ledobja az atomot, höhö a főparancsnok ilyet mond hogy: - Isten irgalmazzon. Ja még a csapatszállítóban aszondja az Irén hogy: - A politikusok nem hazudnak, miért tennének ilyet?
Mindegy is felrobban a város, meghal az összes ember, a predátor, meg az idegenek is, a helikopter lezuhan az erdőbe, de senkinek semmi baja. Ekkor előugranak a kommandósok elveszik a predátorfegyót. Aszondja a báttya a kommandósnak: - LEBOMBÁZTÁTOK A VÁROST SZEMETEK! Erre a kommandós: - Parancsot teljesítettük. Na akkor semmibaj így érthető a dolog mindenki megy a saját dolgára. Felhangzik a végdal, mindenki felfelé néz győztesen. Hirtelen titkos kormányépület, ottvan három rosszarcú politikus meg egy ázsiai politikusnő, megmutatják neki a predátorfegyót, az aszondja rá hogy nem érett még meg ez a világ rá, aztán a másik aszondja hogy nemis itt fogják használni. És vége.

De én nem akarom hogy máshol használják azt a fegyvert, csak a rendezőn. Lőjjék le. Süssék ki a szemét savval, etessék meg a műanyag figuráival és dobják a disznók közé. Csináljanak vele akármit, de ne engedjék filmet rendezni könyörgöm.

Ja igen a szerelmi szál vége az hogy a predátor, a nagy élienölés közepette megöli a szexi szőkét és a pizzáscsávó megharaxik rá, és sokkot kap, onnantól egy értelmes szót nem szól.

Huh.:)


4 Ember már írt ide.

A bejegyzés trackback címe:

https://pacho.blog.hu/api/trackback/id/tr86322464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szarvagy 2008.02.11. 16:14:54

fosvagy geci:D leköplek és megalázlak egy korbáccsal:D

kockalany 2008.05.06. 20:38:00

mokas ez a pác só es a blog is :) es nem szar .D

nevetőharmadik 2010.03.23. 08:43:08

oké, eldöntöttem, hogy megnézem. Így, két évvel később.
süti beállítások módosítása