La Pacho

Ide én írok olyan dolgokat mint, pl: Olaj, Kémény, Turkáló.

Ittvannak a napok.

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Második Lecke!

2007.12.05. 18:47 | Pacho | Szólj hozzá!

Mádodik leckénk címe akár az is lehetne, hogy Drift!, de nem ez a címe hanem az hogy: Tájékozódás a térben.

Na ma voltam a postán, feladtam egy levelet. A posta dugig tele volt minden korú, nemű és magasságú (és szagú) humanoid lénnyel, mégis sikerűlt a legjobban haladó sorba beállni miután felmértem a terepet. Hogyan kell ezt?

A helyzet:

- Adott 4 ablak, mindegyiknél 1 1 csinos pénztároslány, aki ebből adódóan nem feltétlenűl a leggyorsabb, viszont a legkedvesebben tud mosolyogni a szegény ámberre. Mindegyik ablaknál 4 4 ember áll. Hogyan válasszuk ki a leggyorsabban haladó sort?
- 1.) Nézzük meg melyik sorban áll nyugdíjjas, de legalább 60 éves mamika kosárral, vagy papika svájcisapkában. (Ezt a sort zárjuk ki elsőnek.)
- 2.) Nézzük meg kinek mivan a kezében. Akinek 20 csekk, 3 boriték, 4 képeslap és egy zsáknyi bélyeg van a kezében, azt tegyük a második kizárandó sorba, ugyanis mégha megis van címezve helyesen akkor is símán 10 perc amíg a postáslány kitalálja, hogy jó-e amit lát. Újabb 10 percet vehet igénybe, ha valahol nemstimmel egy betű és még fél órát ha nemtalálják miért nem veszi be a gép az adatot.
- 3.) Vizsgáljuk meg ki jöhetett az audival/bmwvel/mercivel, mert az biztosan kötekedni fog valami apróságon, de legalábbis biztosan megvillantja a platina kártyáját, amit a csillogó szemű postáska először dobogó szívvel vesz a kezébe, majd a banki tranzakció síma 5 perces tökölése után, az aláírás saját aranytollal és a visszacsomagolás a pénztárcába újabb 5 perces elteltével szabadúl fel a sor. Ebbe a sorba csak akkor álljuk ha a többi sorban levő lény többsége az első két csoport valamelyikébe tartozik.
- 4.) Néha van egy olyan hölgy is (leggyakrabban középkorú) aki a sorok között mazsolázik órák hosszat és mindig a legrosszabb sor legvégére áll. Ő nem zavar be. Ha jót akarunk neki zárjuk be abba a sorba ahova mi szeretnénk beállni. Elegyedjünk vele beszélgetésbe, akármiről beszélgessünk vele kedvesen. A végén mosoly a jutalma és boldogan fog hazamenni. Ennyit megér szerintem.

A sor kiválasztásánál azt a sort vegyük elsődlegesen figyelembe ahol lehetőleg az első 3 csoportból egy sem szerepel, de összesen legalább 1 és azis a sor elején áll már amikor beértünk. Keressük azt a sort ahol: Vörös fejű apuka, 2 gyermekes anyuka, higgadt professzor, magas öltönyös, fáradt munkás, vagy a manager gyerek áll éppen zsebre tett kézzel. Ők mind sietnének haza/kocsmába és a legkevésbé van kedvük a postán tökölni.

Összefoglalva:

- Mindig legyünk udvariasak.
- Ne álljuk a nyugdíjjasok mögé.
- Ha feszül a helyzet, mosolyogjunk kedvesen és vonjuk meg a vállunkat.
- Mindig előre címezzük meg (pontosan és helyesen) a küldeményt.
- Nyugodtan, érthetően közöljük a postáslánykával, hogy mit akarunk.
- Kifelé menet kapjuk elő az uzit és lőjünk le mindenkit, ahogy a suliban tanították, majd hangos HOHOHOOOO BOLDOG KARÁCSONYT kiáltással fussunk el a következő rendőrségre és adjuk fel magunkat. Valakit elő fognak léptetni és újabb jót tettünk az emberiségnek.
(Mivel magyarországon, tilos embert ölni, ezért ez utóbbi cselekedetet elég ha csak úgy elképzeljük magunkban, ugyanis káros az egésségre.)

Naneee ide írnom kell!

A bejegyzés trackback címe:

https://pacho.blog.hu/api/trackback/id/tr46253513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása