La Pacho

Ide én írok olyan dolgokat mint, pl: Olaj, Kémény, Turkáló.

Ittvannak a napok.

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Tűz van babám. Fő az egésség. (elcsépelt)

2007.11.30. 11:28 | Pacho | Szólj hozzá!

Kigyulladt egy büfé a szülészeti klinikán. on index

Tűz ütött ki Budapesten az Üllői úti II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika egyik kis melléképületében pénteken, a balesetben senki nem sérült meg - közölte Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője az MTI-vel. A klinika területén büféként üzemelő kis faház gyulladt ki, a tűz nem terjedt át a kórház épületeire - ismertette a szóvivő. A faházból és más épületekből sem kellett senkit kimenteni - tette hozzá.



Hát így elképzeltem a dolgot. Biztosan nagyon tragikus dolog ez. Legfőképpen a cég tulajának lehet az, aki a szendvicseknek az akciós 780 forintos egységárat szabta meg kezdőlicitnek. De ne zsidózzak már itt feleslegesen, mert nem szokásom, inkább a Molnár Péterre való tekintettel, tekintek Molnár Péterre aki nyomatékosít, hogy azonkívűl hogy leégett a büfé, nemtörtént semmi és a lábával esztétikusan besöpri a kis faházat az ágy alá, majd ha elmentek a riporterek a rohamosztagosokkal kitisztíttatja a környéket. És különben sincs itt semmi látnivaló, és amúgyis a repeszgránátok nemrongálták meg a közfalat és a C4 nyomok a járdán sem adnak pánikra semmi okot.

A 4es teremben éppen lábadozó Brückenwald Erzsébet "The Erzsike" szerint:
- Igazándiból, semmi komoly nemtörténött, mert minden a maga rendje és módja szerint zajlódott lefelé, amikor a létesítmény felött két F18os jelent meg és lerobbantották a kis büfének a tetejét, ám mindennek ellenére bizonyára spontán öngyulladás történt, tehát ahogy Molnár Péter úr is mondta nem is történt itt kéremszépen semmi.

Hát mindenesetre biztosan nemlehet megállapítani, hogy valójában mi is történt ebben az esetben. A legjobban talán Matolcsi Karola néni összegezte a legjobban a látottakat:
- Én az egészből csak azt vettem észre, hogy ittvolt Molnár Péter, tehát biztosan nem történt semmi. Hála a jóistennek.

Minden jó ha jó a vége. És ahogy mondani szokták fő az egésség.
Jajj de rossz végszó. Nagyobb volt a füstje mint a lángja.
Na ezis.

Csókok.

Naneee ide írnom kell!

A bejegyzés trackback címe:

https://pacho.blog.hu/api/trackback/id/tr97247739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása