La Pacho

Ide én írok olyan dolgokat mint, pl: Olaj, Kémény, Turkáló.

Ittvannak a napok.

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

A virágokat az öltözőbe kérem.

2007.11.30. 13:01 | Pacho | Szólj hozzá!

Flexszel próbálta szétvágni a bombát. on index

Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy kisgyőri férfi, aki maga akart szétszedni egy második világháborús bombát. Két lábát és bal kezét is amputálni kellett. Állapota kielégítő, de továbbra is életveszélyes.



Azt kell gondoljam, hogy ma különösen hideg van, ugyanis az emberek elég változatos módszerekkel próbálják felmelegíteni maguk és karitatív módon, környezetüket. Mondjuk ez az illető különösen nagy bátorságrol, tesz tanúbizonyságot. Annó volt az a jókivánság, hogy nézze meg öngyújtóval, hogy van-e benzin a tankban. Na akkor itt az újabb szabadalom. Flexszel bombát vágni.

Íme egy kis részlet az "A bomba hatástalanítása házilag." című McGyver novellából:

"... ha kezünkbe kerűl, egy véletlenűl arra ledobott második világháborús bomba, ne tétovázzunk. Vegyük azonnal kezelésbe. Ezzel nemcsak a szomszédokat mentjük meg, hanem bizony nagy szívességet teszünk ezzel a helyi tűzoltóságnak. Ha sikerűl azért, ha nem sikerűl, akkor meg azért..." ez sokáig így megy, felsorolja a kellékeket, meg a biztonsági előírásokat, majd a lényegre tér: "... ekkor vegyük elő a flexet és essünk neki a gyutacsnak, ugyanis az a legkevésbé gyúlékony része minden bombának, de elötte - haha - nézzük meg, hogy van-e a tankban benzin, persze hogy gyufával - haha -, nade a viccet félretéve, a gyutacsot elötte tisztítsuk meg a portól, vagy egyéb szennyeződéstől, mert amúgy nem elég izgalmas. Fogjuk a flexet és mélyen vágjuk bele, úgy, hogy lehetőleg szikrázzon, ugyanis az hőt termel és legfőképpen télen, energiát spórolhatunk meg vele. A gyutacs sikeres levágása után a bombát lángvágóval, vagy ütvefúróval feszegessük, ugyanis elég kemény a tokja. Siker esetén több kiló robbanóanyagot nyerhetünk, amivel utcai és egyéb rendezvények, mókás és vidám hangulatát tudjuk biztosítani és mi leszünk a legnépszerűbbek a mulató tömeg körében..." a következő pár oldalon a szerző azt taglalja, hogyan lehet éhezés esetén láncfűrésszel és lézerkarddal vajas zsemlét készíteni.

Végülis a dolog pozitív oldala az, és ez egyben a happy end is, hogy emberünk kézfogással fogadhatja majd a gratulációkat az ismerősöktől és a rajongóktól, valamint a vonaton utazóknak is integethet ha éppen kedve tartja. Természetesen a sínekről.
Ja és a vázába is betudja tenni majd a virágokat.
Végülis jó buli egy-egy ilyen kreatív ötlet a téli napokra.

Csókok.

Naneee ide írnom kell!

A bejegyzés trackback címe:

https://pacho.blog.hu/api/trackback/id/tr63247836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása